• VTEM Image Show

  Vi kan hjælpe jer med.:

  Vi klarer alle problemer med IT-systemer. Alt fra opgraderinger til nyanskaffelse. Vi har fornuftige priser og yder rådgivning og vejledning både før, under og efter købet
 • VTEM Image Show

  Wich-IT.dk - din IT-konsulent

  Vores motto er "ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor". Samtidig kører vi med en "No Cure - No Pay løsning". Det betyder for dig at hvis ikke vi kan ordne jeres problem, så koster det heller ikke noget.
 • VTEM Image Show

  Brug jeres IT-system effektivt

  Udnytter I jeres IT-systemers potientiale ?. Wich-IT.dk kan hjælpe jer med at få mest muligt ud af jeres investeringer i IT. Wich-IT kan ligeledes afholde kursus i brug af IT-Systemer og programmel

Oprydning på din PC

oprydning

Er din computer blevet sløv i betrækket og bruger du evigheder på at starte den ?
Vi kender alle sammen problemet med at det er lige før at man kan lave en kande kaffe, og drikke den inden computeren er klar til at gå på internettet eller bruge skrive programmet.
Dette problem kan oftest løses ved at få ryddet op på computeren.
Hver gang man går på internettet og besøger en ny hjemmeside gemmes der en lille fil på ens computer for at gøre det hurtigere næste gang du skal besøge denne side. 
Har du installeret nogle programmer, ligger der også ofte en lille bid af installationsprogrammets filer og gemmer sig. Samtidig kan der også være en masse småprogrammer der starter op, som skulle hjælpe med at gøre det hurtigere og nemmere at bruge computeren. Desværre har det oftest en modsat effekt, da computeren skal starte alle disse filer op inden den er klar til brug. Samtidig med det kan det ske at filerne ligger rodet på harddisken og computeren derfor bruger tid på at finde dem.
Her kan Wich-IT hjælpe jer med at få ryddet op og "lagt på plads" således den bliver både hurtigere og samtidig får bedre plads på harddisken.

Kontakt Wich-IT idag på telefonnummer 3158 1558 eller udfyld vores kontaktformular her