• VTEM Image Show

  Vi kan hjælpe jer med.:

  Vi klarer alle problemer med IT-systemer. Alt fra opgraderinger til nyanskaffelse. Vi har fornuftige priser og yder rådgivning og vejledning både før, under og efter købet
 • VTEM Image Show

  Wich-IT.dk - din IT-konsulent

  Vores motto er "ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor". Samtidig kører vi med en "No Cure - No Pay løsning". Det betyder for dig at hvis ikke vi kan ordne jeres problem, så koster det heller ikke noget.
 • VTEM Image Show

  Brug jeres IT-system effektivt

  Udnytter I jeres IT-systemers potientiale ?. Wich-IT.dk kan hjælpe jer med at få mest muligt ud af jeres investeringer i IT. Wich-IT kan ligeledes afholde kursus i brug af IT-Systemer og programmel

Vedligeholdelse

vedligeholdelse
Driver du en virksomhed hvor IT er et vigtigt redskab, kan vi hos Wich-IT tilbyde jer en service-aftale hvor vi løbende vedligeholder jeres IT-Systemer og sørger for backup:
Vi kan også sørge for at jeres Software er opdateret og i samarbejde med SEO-Shoppen.dk kan vi også tilbyde vedligeholdelse af jeres hjemmeside eller intranet.

Med en service-aftale hos Wich-IT.dk tilbyder vi at installlerer vores fjernsupport - software på jeres system, så vi løbende kan overvåge jeres systemer og rette hvis vi opdager nogle problematikker.

Kontakt os på 3158 1558 eller via vores kontaktformular for at høre mere om vedligholdelses aftaler