• VTEM Image Show

  Vi kan hjælpe jer med.:

  Vi klarer alle problemer med IT-systemer. Alt fra opgraderinger til nyanskaffelse. Vi har fornuftige priser og yder rådgivning og vejledning både før, under og efter købet
 • VTEM Image Show

  Wich-IT.dk - din IT-konsulent

  Vores motto er "ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor". Samtidig kører vi med en "No Cure - No Pay løsning". Det betyder for dig at hvis ikke vi kan ordne jeres problem, så koster det heller ikke noget.
 • VTEM Image Show

  Brug jeres IT-system effektivt

  Udnytter I jeres IT-systemers potientiale ?. Wich-IT.dk kan hjælpe jer med at få mest muligt ud af jeres investeringer i IT. Wich-IT kan ligeledes afholde kursus i brug af IT-Systemer og programmel

Fjernsupport

fjernsupprt

Fjernsupport fungere ved at du kontakter Wich-IT på vores telefon. Vi guider dig herefter igennem processen med at downloade vores 100% sikre og virusfrie software. Herefter oplyser du sessionsnummeret samt den angivet adgangskode. Wich-IT vil herefter være i stand til at kontrollere dit skrivebord og foretage de nødvendige ændringer.

Når sessionen er afsluttet sletter vores software sig selv og Wich-IT vil ikke længere have adgang til Jeres IT-udstyr

Hent softwaren her.
Download Wich-IT´s virusfrie Fjernsupportmodul

Såfremt man laver en "serviceaftale" med Wich-IT har vi muligheden for at installerer vores software på Jeres system, så ledes at Wich-IT kan servicere Jeres udstyr på alle tidspunkter af døgnet.

Ring til os på 31581558 eller udfyld vores kontakt formular her og bliv kontaktet af en af vores konsulenter