• VTEM Image Show

  Vi kan hjælpe jer med.:

  Vi klarer alle problemer med IT-systemer. Alt fra opgraderinger til nyanskaffelse. Vi har fornuftige priser og yder rådgivning og vejledning både før, under og efter købet
 • VTEM Image Show

  Wich-IT.dk - din IT-konsulent

  Vores motto er "ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor". Samtidig kører vi med en "No Cure - No Pay løsning". Det betyder for dig at hvis ikke vi kan ordne jeres problem, så koster det heller ikke noget.
 • VTEM Image Show

  Brug jeres IT-system effektivt

  Udnytter I jeres IT-systemers potientiale ?. Wich-IT.dk kan hjælpe jer med at få mest muligt ud af jeres investeringer i IT. Wich-IT kan ligeledes afholde kursus i brug af IT-Systemer og programmel

Antivirus

antivirus

Wich-IT tilbyder at rense din computer efter virusangreb.:

Er din computer begyndt at opfører sig mærkeligt ? Er den blevet sløv i opstarten ?

Så er der chance for at du er blevet ramt af en eller flere viruser. Wich-IT hjælper dig med at få renset din computer efter virusangreb, og sikre bagefter at du er beskyttet mod nye.
Wich-IT anbefaler AVG antivirus. AVG findes i en gratis version der dækker de behov som private mennesker har, uden at bruge alle systemressourcerne. AVG -antivirus findes ligeledes i en professionel udgave det kan beskytte selv de største IT-systemer.

Du kan hente AVG Gratis Antivirus her

Kontakt Wich-IT idag på 31581558 eller udfyld vores kontakt formular her