• VTEM Image Show

  Vi kan hjælpe jer med.:

  Vi klarer alle problemer med IT-systemer. Alt fra opgraderinger til nyanskaffelse. Vi har fornuftige priser og yder rådgivning og vejledning både før, under og efter købet
 • VTEM Image Show

  Wich-IT.dk - din IT-konsulent

  Vores motto er "ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor". Samtidig kører vi med en "No Cure - No Pay løsning". Det betyder for dig at hvis ikke vi kan ordne jeres problem, så koster det heller ikke noget.
 • VTEM Image Show

  Brug jeres IT-system effektivt

  Udnytter I jeres IT-systemers potientiale ?. Wich-IT.dk kan hjælpe jer med at få mest muligt ud af jeres investeringer i IT. Wich-IT kan ligeledes afholde kursus i brug af IT-Systemer og programmel

Smart funktion til din iPhone så du kan gøre det mindre attraktivt at stjæle den

Fredag, 09 november 2012 00:57 Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Find Dropbox i AppStore og sikre dig dine billeder

Alle ved hvor træls det er at miste sine billeder. Enten på grund af tyveri eller fordi at ens telefon går i stykker. 
Det er der nu en efter min mening en genial løsning på. Løsningen hedder DROPBOX APP.
dropbox til iPhone

Dropbox har eksisteret i mange år og har før været brugt meget i mine kredse. Jeg har selv været tilhænger af det før, men er gået mere og mere over til fysisk backup på ekstern harddiske. 
Idag ser man flere og flere eksempler på at folk har taget Dropbox til sig på mobilen, og her kommer den geniale ting ved dette.
Hvis man installerer Dropbox på sin iPhone og sætter den op til at uploade ens billeder til ens konto automatisk vil man jo altid have en kopi af dem. lige meget om din iPhone går i stykker eller bliver stjålet. Endnu en cool funktion i dette er jo at, hvis man skulle være uheldig at få stjålet sin iPhone så kan man jo se hvis tyven tager billeder med den, da de jo automatisk bliver uploaded til ens konto. Hvis man så er rigtig heldig kan det jo ske at tyven tager et billede af sig selv også kan man jo frit dele dette og gøre livet surt for ham der har stjålet ens iPhone.

Der findes selvfølgelig flere alternativer til Dropbox, blandt andet Apple´s eget iCloud, hvilket også kan anbefales. Her får man også muligheden for at låse ens telefon, samt se med meget stor nøjagtighed hvor ens telefon befinder sig, eller endda sende tyven en besked om at afleverer den tilbage. 

 

Læst 5185 gange Senest ændret Fredag, 09 november 2012 01:44
Thomas Wichmann

Jeg er en kreativ ung mand, med stor interesse indenfor IT generelt. Webdesign og SEO er de to områder der mest fanger min interesse, og forsøger at få mig selv opdateret med den seneste viden indenfor områderne dagligt. 
Til dagligt driver jeg min virksomhed Wich-IT.dk, hvor jeg servicerer private og små og mellemstore erhvervsdrivende med alt fra reparationer af IT-systemer til opgraderinger og indkøb af nye.

Ved siden af Wich-IT.dk driver jeg også SEO-Shoppen hvor jeg tilbyder alt fra unikke hjemmesider og søgemaskineoptimering til online markedsføring, facebook fansider og annoncer.

Hjemmeside: www.wich-it.dk

Skriv en kommentar