• VTEM Image Show

  Vi kan hjælpe jer med.:

  Vi klarer alle problemer med IT-systemer. Alt fra opgraderinger til nyanskaffelse. Vi har fornuftige priser og yder rådgivning og vejledning både før, under og efter købet
 • VTEM Image Show

  Wich-IT.dk - din IT-konsulent

  Vores motto er "ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor". Samtidig kører vi med en "No Cure - No Pay løsning". Det betyder for dig at hvis ikke vi kan ordne jeres problem, så koster det heller ikke noget.
 • VTEM Image Show

  Brug jeres IT-system effektivt

  Udnytter I jeres IT-systemers potientiale ?. Wich-IT.dk kan hjælpe jer med at få mest muligt ud af jeres investeringer i IT. Wich-IT kan ligeledes afholde kursus i brug af IT-Systemer og programmel

Går computeren i stykker, så gå til en fagmand!

Torsdag, 08 november 2012 01:33 Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Gå til fagmanden - det svarer sig i længden

Vi kender alle sammen til at computeren ikke opfører sig som den plejer, og den bliver langsom og træls.
Mange kender også en som kender en som kan noget med computer, og kan få den til at kører igen. Det er ofte en meget billigere løsning end at sende den til reperation hos en fagmand.
Desværre er der mange der ikke kender til hvordan en computer er skruet sammen, både på hardware og på software siden. Mange bærebare computer har en recovery partion, hvor man kan gendanne computeren til den tilstand den var i da man købte den, ved nogle enkelte tastetryk. Denne mulighed forsvinder ofte når man installerer piratsoftware, samtidig er der en masse drivere til de forskellige hardware som computer er samlet med.

Mange mennesker downloader en masse pirat software og installere på de computere de laver. I sær styresystemer og programmer man ofte bruger som officepakken.
For at tage en lille opremsning af priser på software som man normalt få med en computer når man køber den.

Windows 1472
Office 1275
DVD player 699
Norton 360 299

Hertil kommer fabrikssoftwaren som de forskellige fabrikanter installerer på deres respektive computere. Så sådan rundt regnet løber det jo op i en 6-10.000 kr.
Alt disse forskellige softwarer, og drivere er med til at få computeren kører så godt som muligt.

Derfor. Inden du vil spare de få hundrede kroner det koster at få en fagmand til at lave din computer frem for naboens 17 årige søn til at lave den, så tænk over hvad det kan koste i det lange løb.

Der er mange andre ulemper ved at slette softwaren som ligger der som standard.

Læst 7976 gange
Thomas Wichmann

Jeg er en kreativ ung mand, med stor interesse indenfor IT generelt. Webdesign og SEO er de to områder der mest fanger min interesse, og forsøger at få mig selv opdateret med den seneste viden indenfor områderne dagligt. 
Til dagligt driver jeg min virksomhed Wich-IT.dk, hvor jeg servicerer private og små og mellemstore erhvervsdrivende med alt fra reparationer af IT-systemer til opgraderinger og indkøb af nye.

Ved siden af Wich-IT.dk driver jeg også SEO-Shoppen hvor jeg tilbyder alt fra unikke hjemmesider og søgemaskineoptimering til online markedsføring, facebook fansider og annoncer.

Hjemmeside: www.wich-it.dk

Skriv en kommentar