• VTEM Image Show

  Vi kan hjælpe jer med.:

  Vi klarer alle problemer med IT-systemer. Alt fra opgraderinger til nyanskaffelse. Vi har fornuftige priser og yder rådgivning og vejledning både før, under og efter købet
 • VTEM Image Show

  Wich-IT.dk - din IT-konsulent

  Vores motto er "ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor". Samtidig kører vi med en "No Cure - No Pay løsning". Det betyder for dig at hvis ikke vi kan ordne jeres problem, så koster det heller ikke noget.
 • VTEM Image Show

  Brug jeres IT-system effektivt

  Udnytter I jeres IT-systemers potientiale ?. Wich-IT.dk kan hjælpe jer med at få mest muligt ud af jeres investeringer i IT. Wich-IT kan ligeledes afholde kursus i brug af IT-Systemer og programmel

Findes der noget værre end tyveri ? Et simpelt program kan hjælpe dig.

Torsdag, 08 november 2012 01:27 Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Et lille program kan hjælpe dig mod tyvene

Findes der noget værre en at komme hjem til sit hus eller lejlighed og opdage at man har haft indbrud ?
Endnu værre opdage at tyvene endda har taget ens pc med alle ens dokumenter, billeder og fortrolige filer ?
Kunne det ikke være sejt at kunne finde sin pc igen ? Endda sende tyven en besked om at det ikke er i orden, og samtidig tage et billede med computerens webcam af tyven og fortælle tyven at billedet nu bliver videregivet til politiet.

Det er faktisk muligt med disse to programmer.

Hidden ( Findes dog kun til MAC computere)

Prey (Findes både til MAC og PC og iPhone)

Her kan du læse en lille fortælling fra en glad bruger af programmet hidden, og se billeder af tyven som stjal hans MAC pro.

Programmet Prey findes både i en gratis og i en PRO udgave. Pro udgaven fåes til 5 dollar om måneden og på den konto kan man have op til 3 forskellige enheder
tilknyttet.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læst 6528 gange
Thomas Wichmann

Jeg er en kreativ ung mand, med stor interesse indenfor IT generelt. Webdesign og SEO er de to områder der mest fanger min interesse, og forsøger at få mig selv opdateret med den seneste viden indenfor områderne dagligt. 
Til dagligt driver jeg min virksomhed Wich-IT.dk, hvor jeg servicerer private og små og mellemstore erhvervsdrivende med alt fra reparationer af IT-systemer til opgraderinger og indkøb af nye.

Ved siden af Wich-IT.dk driver jeg også SEO-Shoppen hvor jeg tilbyder alt fra unikke hjemmesider og søgemaskineoptimering til online markedsføring, facebook fansider og annoncer.

Hjemmeside: www.wich-it.dk

Skriv en kommentar